Фото: Національна поліція

Поліція показала фото наслідків обстрілу Київщини "Кинджалами"

У понеділок, 7 жовтня, російська армія здійснила атаку на Україну трьома "Кинджалами". Внаслідок ворожого удару в одному з районів Київської області зазнали пошкоджень приватні будинки та автомобілі.

Про це повідомляє у своєму Telegram-каналі поліція Київщини.

Правоохоронці зазначили, що станом на 11:30 в одному з районів зазнали пошкоджень три приватні будинки, складське приміщення та два автомобілі. Інформація про постраждалих наразі відсутня.

"На місці продовжують працювати слідчо-оперативні групи та інші профільні служби", — йдеться у повідомленні поліції Київщини.

Внаслідок ворожого удару в одному з районів Київської області зазнали пошкоджень приватні будинки та автомобілі.

Внаслідок ворожого удару в одному з районів Київської області зазнали пошкоджень приватні будинки та автомобілі.

Фото: Національна поліція

Раніше повідомлялось, що 7 жовтня у Солом'янському, Голосіївському та Шевченківському районах Києва впали уламки ракети "Кинджал". Жертв та руйнувань внаслідок інциденту немає. Перед цим Повітряні сили повідомляли про рух швидкісних цілей на Київ та Старокостянтинів, що на Хмельниччині.

Нагадаємо, у ніч на 7 жовтня російська армія завдала ударів по Харкову, Шевченківському, Богодухівському та Куп’янському районах області. Внаслідок ворожої атаки по селищу Митрофанівка Куп’янського району отримала поранення 73-річна жінка.

Як зазначають Повітряні сили, вночі 7 жовтня російська армія атакувала Україну ракетами різного типу та ударними безпілотниками типу "Шахед". Силам оборони вдалось збити дві ракети "Кинджал" та 32 ворожі дрони.

Варто зазначити, що у Києві 7 жовтня правоохоронці затримали жінку, яка вихваляла російського агресора на столичному вокзалі під час ракетної атаки "Кинджалами" на столицю. Наразі вирішується питання щодо правової кваліфікації дій зловмисниці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.10.2024 14:05