Фото: Національна поліція

Поліція затримала жінку, яка вихваляла окупантів під час атаки "Кинджалів" на Київ

У Києві 7 жовтня правоохоронці затримали жінку, яка вихваляла російського агресора на столичному вокзалі під час ракетної атаки "Кинджалами" на столицю. Наразі вирішується питання щодо правової кваліфікації дій зловмисниці.

Про це у Telegram-каналі повідомила поліція Києва.

Як зазначають правоохоронці, під час моніторингу соцмереж поліцією було виявлено відеозапис, на якому жінка зверхньо висловлювалася щодо громадян, які прямували до укриття під час сигналу "повітряна тривога" та вихваляла російського агресора.

"Поліціянти спільно зі співробітниками СБУ встановили особу та оперативно затримали її на в одному з закладів харчування поблизу залізничного вокзалу. Порушницею виявилась уродженка Донеччини, 2001 року народження, яка останнім часом мешкала у столиці", — йдеться у повідомленні поліції.

Наразі правоохоронці спілкуються з жінкою, вирішується питання щодо правової кваліфікації дій зловмисниці.

Раніше повідомлялось, що 7 жовтня у Солом'янському, Голосіївському та Шевченківському районах Києва впали уламки ракети "Кинджал". Жертв та руйнувань внаслідок інциденту немає. Перед цим Повітряні сили повідомляли про рух швидкісних цілей на Київ та Старокостянтинів, що на Хмельниччині.

Нагадаємо, у ніч на 7 жовтня російська армія завдала ударів по Харкову, Шевченківському, Богодухівському та Куп’янському районах області. Внаслідок ворожої атаки по селищу Митрофанівка Куп’янського району отримала поранення 73-річна жінка.

Як зазначають Повітряні сили, вночі 7 жовтня російська армія атакувала Україну ракетами різного типу та ударними безпілотниками типу "Шахед". Силам оборони вдалось збити дві ракети "Кинджал" та 32 ворожі дрони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.10.2024 13:15