Фото ілюстративне зі соцмереж

Польські протестувальники розблокували рух автобусів та автомобілів на пункті пропуску "Шегині — Медика"

Ввечері у середу, 20 березня, польські протестувальники розблокували рух автобусів та автомобілів на пункті пропуску "Шегині — Медика".

Про це повідомив прес-центр Державної прикордонної служби України.

"У пункті пропуску "Шегині — Медика" відновлено пропуск легкових автомобілів і автобусів у обох напрямках", — йдеться у повідомленні.

Що цьому передувало

20 березня о 12:20 українські прикордонники повідомили, що на пункті пропуску "Шегині — Медика" польські протестувальники заблокували рух усіх категорій транспорту. 

У ДПСУ зазначили, що протестувальники планують пропускати по одному автобусу на дві години, як на в'їзд в Україну, так і на виїзд. 

"Орієнтовно до 20:00 буде повністю призупинено пропуск вантажівок та автобусів. Водночас не пропускатимуть й легкові автомобілі. Однак, для даної категорії транспорту на суміжній стороні є можливість об’їзду мітингувальників", — зазначили прикордонники.

Нагадаємо, 14 березня речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко заявив, що через пункт пропуску "Краківець" здійснюється рух вантажівок у бік Польщі. Водночас заблокованими залишаються "Ягодин", "Устилуг, "Угринів", "Рава-Руська" та "Шегині".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 20.03.2024 21:35