Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

"Потрібна вся зброя з оголошених пакетів підтримки": Зеленський уперше прибув на авіабазу "Рамштайн" (ТРАНСЛЯЦІЯ)

У п’ятницю, 6 вересня, президент Володимир Зеленський прибув на авіабазу "Рамштайн" для участі в засіданні Контактної групи з питань оборони України. Під час поїздки він продовжуватиме роботу з партнерами для міцності України.

Про це Володимир Зеленський повідомив у своїх соціальних мережах.

"Нам потрібна рішучість партнерів і засоби, щоби зупинити російський повітряний терор. Потрібно, щоб уся зброя з уже оголошених пакетів підтримки нарешті потрапила в бойові бригади. Й потрібні сильні далекобійні рішення партнерів, щоби наблизити справедливий мир, якого ми прагнемо", — наголосив він.

Український президент додав, що візьме участь у засіданні групи та зустрінеться з міністрами оборони США та Німеччини Ллойдом Остіном і Борисом Пісторіусом. Окремо проведе переговори з канцлером Олафом Шольцом.

"Після цього — Італія. Міжнародний економічний форум "Амброзетті", зустрічі з представниками італійського бізнесу. Переговори з головою Ради міністрів Італії Джорджею Мелоні. Узгоджуємо позиції з усіма союзниками з G7", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, нещодавно президент Володимир Зеленський дав велике інтервʼю NBC News. Головними темами стали — операція України на Курщині, удар росіян по Полтаві та мирний план щодо закінчення війни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 06.09.2024 11:15