Затримання торговців зброєю на Сумщині. Джерело: ДПСУ

Правоохоронці викрили торговців зброєю на Сумщині: масштаби "бізнесу" вражають (фото)

У Сумській області правоохоронці викрили банду, яка зберігала та збувала незареєстровану вогнепальну зброю та боєприпаси. Крім того, під час обшуку в "бізнесменів" виявили наркотики та великі суми грошей.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

"Учасники злочинної групи незаконно зберігали та збували незареєстровану вогнепальну зброю та боєприпаси", — йдеться в повідомленні.

Під час обшуків правоохоронці вилучили понад тисячу набоїв різних калібрів, гранати Ф-1, РГД-5 і запали до них, ВОГ-25, гроші та наркотики.

"Документування протиправної діяльності здійснювали прикордонники разом зі співробітниками Національної поліції. Слідство триває", — підсумували в Державній прикордонній службі України.

Нагадаємо, на початку березня стало відомо, що в Одеській області прикордонники ліквідували канал нелегального продажу зброї. Торговця затримали "на гарячому". "Клієнтів" чоловік шукав через особисті зв’язки, а товар передавав лише під час особистих зустрічей. Остання угода передбачала продаж валізи, заповненої зброєю та вибухівкою. Саме під час цього продажу ділка і затримали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 09.03.2024 11:52