Фото: ДПСУ

Прикордонники фіксують збільшення потоку осіб, які виїжджають з України до Польщі

Протягом останніх кілька днів суттєво збільшився потік людей і транспорту на українсько-польському кордоні на виїзд з України. Щоденно нашу державу покидає близько 25 тисяч осіб.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Там зауважили, що кількість пропущених через українсько-польський кордон щодоби становить близько 25 тисяч осіб та понад 5 тисяч одиниць транспорту. Накопичення транспорту спостерігається перед пунктами пропуску "Шегині", "Устилуг", "Краківець" та "Рава-Руська". 

"Наразі найменший пасажиропотік спостерігається у "Смільниці", "Грушеві" та "Угриневі". З метою зменшення часу очікування в чергах рекомендуємо громадянам обирати ці пункти пропуску для перетину кордону", — йдеться у заяві прикордонників.

Раніше повідомлялось, що 10 травня на українсько-польському кордоні протестувальники поновили блокаду для вантажного транспорту. Йдеться про пункт пропуску "Долгобичув-Угринів".

Нагадаємо, 8 травня у Польщі на кордоні з Білоруссю затримали громадянина Росії, який дезертував з російської окупаційної армії. Чоловік намагався нелегально перетнути польсько-білоруський кордон через міграційний канал, який організував режим самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 15.05.2024 11:37