Прикордонники викрили злочинниць, які вербували жінок до Туреччини

20 СІЧНЯ 2022 11:36

Під час проведення заходів прикордонники встановили, що з метою особистого збагачення громадянки на території Київської області здійснюють підбір та вербування жінок з числа неблагонадійних і малозабезпечених родин. Вони обманним шляхом, використовуючи уразливий стан, переправляють їх через міжнародний пункт пропуску для повітряного сполучення «Бориспіль» до Туреччини для надання послуг сексуального характеру.

Повідомляє TrueUA, з посиланням на ДПСУ.

«Головним оперативно-розшуковим відділом ОКПП «Київ» спільно з представниками Управління міграційної поліції ГУНП в Київській області за процесуальним керівництвом Бучанської окружної прокуратури Київської області, в ході супроводу кримінального провадження та виконання доручень слідчого, задокументовано злочинну схему фігуранток справи та факт вербування», - йдеться в повідомленні.

Учора під час реалізації кримінального провадження правоохоронці провели обшуки та затримали двох фігуранток справи, мешканок Бориспільського району. На місці вилучено документацію, техніку та інші речові докази, які є важливими у кримінальному провадженні. Крім того, в помешканні фігуранток справи було знайдено більше 3-х кілограмів наркотичної речовини - канабіс, який, ймовірно, готувався для продажу.

Наразі фігуранткам справи оголошено підозру у вчиненні злочину, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Фото ДПСУ.

Також читайте: У Білорусі затримали письменника та журналіста Квятковського

Події, 20.01.2022 11:36