Фото: focus.ua

"ПриватБанк" призупинить роботи з картками: коли і чому

У ніч на суботу, 17 лютого, "ПриватБанк" призупинить операції з картками. Сервіс не працюватиме через регламентні роботи. Вони триватимуть усього чотири години.

Про це повідомляє прес-служба "ПриватБанку".

"В ніч на 17 лютого 2024 року "ПриватБанк" проводить планові регламенті роботи процесингового центру, щоб збільшити можливості та безпеку обробки зростаючих обсягів операцій із платіжними картками", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у період проведення робіт, які триватимуть 17 лютого з 00:05 до 04:05, банк тимчасово призупинить проведення операцій з картками.

"Аналогічний "тайм-аут" триватиме у роботі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку", — попередили в компанії.

У "ПриватБанку" зазначили, що зазвичай регламентні роботи здійснюють у нічний час, коли більшість клієнтів не проводять операцій.

"Якщо у період проведення робіт ви плануєте оплати картками — радимо зробити це заздалегідь, чи відкласти на декілька годин", — наголосили у прес-службі.

Нагадаємо, у "ПриватБанку" з'явилася нова послугаВідтепер українці зможуть отримати на свій валютний рахунок переказ із Польщі як у гривні, так і в злотих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 16.02.2024 18:39