Пункт пропуску "Медика" в Польщі. Джерело: польські ЗМІ

Пункт пропуску "Шегині" на кордоні з Польщею тимчасово не працює: відома причина

У пункті пропуску "Шегині" тимчасово призупинено пропускні операції. Це пов’язано з відсутністю електропостачання в пункті пропуску "Медика" в Польщі.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ із посиланням на Держприкордонслужбу України.

"Пропуск осіб і транспортних засобів на виїзд з України суміжною стороною тимчасово призупинено через відсутність електропостачання в пункті пропуску "Медика" (Республіка Польща)", — йдеться в повідомленні.

У Міністерстві внутрішніх справ України закликали водіїв і всіх, хто планував перетинати кордон найближчим часом, урахувати таку інформацію.

Тим часом польські перевізники продовжують блокувати кордон з Україною на трьох напрямках. За словами заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Сергія Деркача, на контрольно-пропускному пункті "Краківець — Корчова" вчора заблокували 1 200 вантажівок, перед "Дорогуськом" — стільки ж фур, а на "Рава-Руська — Гребенне" — 500 вантажних автомобілів.

Нагадаємо, що Україна та Польща готують позови до перевізників, які блокують рух вантажівок на кордоні. Від них вимагатимуть відшкодування збитків, завданих блокуванням прикордонних автомобільних пунктів пропуску через мітинг польських перевізників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 20.11.2023 10:34