Володимир Путін. Джерело: росЗМІ

Путін боїться українських дронів: через це в його резиденції в Сочі знесли будівлю, — ЗМІ

Кремлівський диктатор Володимир Путін нібито розпочав боятися відвідувати свою резиденцію в Сочі. Це стало наслідком атак українських дронів. Тож там знесли головну будівлю.

Про це свідчить розслідування російського видання "Проект". Там уточнили, що резиденція "Бочаров ручей" виконує функції офіційної резиденції Путіна з 1991 року.

За даними журналістів, знесення будівлі в резиденції завершилося в березні. Зараз на її місці котлован, навколо якого працює будівельна техніка.

Резиденція Путіна в Сочі

Резиденція Путіна

Супутникові знімки резиденції "Бочаров ручей". Джерело: "Проект"

Водночас 6 березня 2024 року в сочинську резиденцію приїжджав очільник Міжнародного агентства з атомної енергії Рафаель Гроссі. Зустріч із ним Путін проводив в іншій будівлі, яка називається "Бочаров ручей-2".

Автори "Проекту" стверджують, що Путін не відвідував Сочі та сусідні міста вже сім місяців. Це рекорд як мінімум за останні 10 років. Зокрема, цього року, за даними розслідувачів, кремлівський диктатор порушив свою давню традицію — зустрічати на чорноморському узбережжі день народження своєї ймовірної коханки Аліни Кабаєвої.

Головною причиною таких змін в медіа називають страх після того, як українські дрони декілька разів атакували місто та пошкодили вертолітний майданчик аеропорту.

Раніше розслідувачі розповідали, що за Путіним закріплені чотири резиденції — Кремль, Ново-Огарьово, "Бочаров ручей" і Валдай (Новгородська область).

Нагадаємо, 30 травня деякі інформаційні джерела повідомляли, що в неофіційній резиденції російського диктатора Володимира Путіна начебто спалахнула пожежа. Ці приміщення розташовані на Алтаї й офіційно належать "Газпрому".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 07.10.2024 21:32