Фото ілюстративне зі соцмереж

Ракета рашистів залетіла на територію Польщі: в небо підняли авіацію НАТО

У неділю, 24 березня, російська ракета залетіла на територію Польщі під час удару по Україні. Через це там підняли в небо авіацію, зокрема, авіацію НАТО.

Про це повідомило Міністерство оборони Польщі на своїй сторінці в мережі X.

"24 березня о 04:23 відбулося порушення повітряного простору Польщі однією з крилатих ракет, запущених цієї ночі дальньою авіацією Російської Федерації. Об'єктами ударів стали міста на заході України", — йдеться у повідомленні.

За даними польських військових, об'єкт увійшов до польського простору в районі міста Осердув (Люблінське воєводство) та залишався там упродовж 39 секунд.

"Протягом усього польоту його спостерігали військові радіолокаційні системи. Запущено всі необхідні процедури для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі. Серед іншого підняли в небо польську та союзну авіацію", — уточнили у відомстві.

У Польщі зазначили, що на постійній основі стежать за ситуацією на території України та завжди готова забезпечити безпеку польського повітряного простору.

Нагадаємо, що сьогодні небом Львівщини літали ворожі ракети, місцеві мешканці чули звуки вибухів. Російські окупанти атакували область приблизно 20 ракетами та сімома ударними безпілотниками. Деякі ракети зафіксовано в безпосередній близькості до кордону з Польщею.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.03.2024 08:32