Фото: Telegram Єрмака

Ракетна атака Тернопільщини: оприлюднено фото руйнувань

Вночі 14 травня армія РФ в черговий раз атакувала територію України. Загарбники обстріляли ракетами місто Тернопіль.

В Офісі президента показали наслідки ворожої атаки по обласному центру.

Як повідомив керівник ОП Андрій Єрмак, рашисти намагалися вдарити ракетами по Тернополю. Наразі відомо про двох постраждалих.

"Це відбувалося якраз тоді, коли український гурт TVORCHI з Тернополя виступав у фіналі Євробачення. Росіяни — це закомплексовані терористи", — зауважив голова ОП.

Згідно з інформацією ДСНС, до робіт було залучено 18 одиниць техніки та понад 80 рятувальників.

Нагадаємо, у Тернополі ввечері у суботу, 13 травня, під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Сталося влучання ворожих ракет у складські приміщення.

Під час другої повітряної тривоги ворог знову атакував цивільні об'єкти Тернопільщини. О 05:00 годині зафіксовано приліт крилатих ракет.

Водночас 14 травня російські загарбники намагалися виявити розташування української протиповітряної оборони в районі Києва. У підсумку всі дрони, запущені на столицю, були знищені.

Також вночі 13 травня ворог поцілив у цивільні об'єкти Миколаєва — сталася пожежа на одному з підприємств. Також неспокійно було у ніч з п'ятниці на суботу й на Хмельниччині — там ворог атакував критичну інфраструктуру. Внаслідок обстрілу кількість постраждалих наближається до 30 осіб.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.05.2023 12:53