Володимир Путін. Джерело: росЗМІ

Роботи зі штучним інтелектом і бойові лазери: Путін готує на війну з Україною нову зброю

Російський диктатор Володимир Путін планує озброїти свою армію бойовими лазерами та роботами зі штучним інтелектом. Він вимагає створювати перспективні види озброєнь.

Про це повідомили російські пропагандистські ЗМІ за посиланням на відповідну заяву президента під час виступу на колегії міноборони Росії. Він, зокрема, сказав, що "другій армії світу" потрібні "перспективні види озброєнь".

"Треба продовжити створювати для армії та флоту перспективні види озброєнь. Маю на увазі роботизовані комплекси та бойові лазери, зброю з використанням технологій штучного інтелекту та засновану на нових фізичних принципах", — зазначив він.

Російський президент також запевнив, що результати в цих напрямках уже нібито є, а постачання російських окупаційних військ в Україні "покращується".

Раніше Путін у виступі на колегії міноборони розповідав, що проведення так званої "спеціальної воєнної операції" виявило слабкі місця російської армії. За його словами, проблемною в армії Росії є система зв’язку, яку треба "серйозно перебудовувати". Крім того, росіяни, на його думку, мають "на порядок ефективніше" застосовувати засоби ведення розвідки, цілевказання та ведення контрбатарейної боротьби.

Нагадаємо, нещодавно російський диктатор Володимир Путін спростив видавання паспортів Російської Федерації для громадян Білорусі, Казахстану та Молдови. Для білорусів нові правила виявилися особливими.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.12.2023 11:43