Фото: armyinform.com.ua

Росія збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі, — ВМС

Станом на ранок 6 жовтня російська армія вивела в акваторію Чорного моря військові кораблі. Ворожі судна є носіями крилатих ракет типу "Калібр".

Про це у Telegram-каналі повідомляють Військово-морські сили Збройних сил України.

Як зазначають військові, в Чорному морі присутні два ворожих кораблі, які є носіями крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до восьми ракет. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні. У Середземному морі є три ворожі кораблі, з яких два є носіями крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 20 ракет.

"За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря — 10 суден, з них сім продовжили рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря — п'ять суден, з них одне рухалось з протоки Босфор", — йдеться у зведенні ВМС України.

Станом на ранок 6 жовтня російська армія вивела в акваторію Чорного моря військові кораблі

Інфографіка: ВМС України

Раніше повідомлялось, що 5 жовтня на Херсонщині війська країни-агресорки атакували бригаду "швидкої" допомоги. Поранення отримали троє людей.

Нагадаємо, 5 жовтня у Херсоні російські загарбники завдали удару з дрона по маршрутці, яка була заповнена пасажирами. Ніхто з громадян не постраждав. Натомість в автобусі повилітали вікна.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 06.10.2024 07:27