Колаж: Центр національного спротиву

Росіянам бракує колаборантів на окупованих територіях: фейкові структури не запускаються

На тимчасово окупованих територіях російські загарбники досі не можуть повноцінно запустити в роботу низку своїх фейкових структур. Причиною є дефіцит колаборантів.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

"Через окупацію більшість населення залишило тимчасово окуповані території, а велика частина відмовляється від співпраці з ворогом. У результаті росіяни беруть на службі низькофахових спеціалістів, яким роздають вищі посади в обмін на лояльність", — йдеться в повідомленні.

У Центрі нацспротиву додали, що навіть у такому випадку необхідної кількості працівників немає. Зокрема, окупанти наразі не можуть сформувати регіональні відділи антимонопольних комітетів, які зараз складаються з завезених із Російської Федерації гастролерів.

Аби набрати людей, російські загарбники останнім часом навіть зменшили вимоги до кандидатів.

"Зокрема, для роботи тепер не треба досвід і не обов’язкова вища освіта. Проте набрати необхідну кількість працівників не вдається", — наголосили в Центрі національного спротиву.

Там також закликали й надалі саботувати російські ініціативи та не співпрацювати з ворогом. Натомість повідомити про зрадників можна за цим посиланням.

Нагадаємо, в липні стало відомо, що окупаційна влада країни-агресора намагається заманити громадян України повернутися на тимчасово окуповані території. Зокрема, росіяни поширюють інформацію, що власники нерухомості мають повернутися на окуповані території, щоб підтвердити права на нерухомість.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.08.2024 21:35