Дональд Трамп і Джо Байден. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Сьогодні Байден і Трамп проведуть дебати: журналісти спрогнозували, що буде в центрі уваги

У четвер, 27 червня, Джо Байден і Дональд Трамп зустрінуться в студії CNN в Атланті без публіки. Таким чином відбудеться перший спільний публічний виступ політиків із 2020 року.

Аналітики агенції Reuters спрогнозували, що вік кандидатів на цих дебатах буде у центрі уваги виборців. Самі ж політики, найімовірніше, дискутуватимуть на теми безпеки кордонів та імміграції, права на аборт, судових справ проти Трампа, засудження сина Байдена Гантера за купівлю та зберігання зброї, економіку тощо.

Експерти вважають, що якщо результати Байдена за підсумками цих дебатів виявляться хорошими, то вони можуть нейтралізувати побоювання щодо віку президента, адже американці насамперед будуть зосереджені на політичних питаннях. Якщо ж навпаки, результати будуть поганими — то сповільниться збір коштів його командою, що може спровокувати подальший успіх Трампа.

Останнє опитування Reuters / Ipsos показало, що наразі Трамп на 2% випереджає Байдена у передвиборчих перегонах. За республіканця свої голоси готові віддати близько 41% респондентів, тоді як за демократа — 39%.

Нагадаємо, декілька днів тому кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що чинний президент США Джозеф Байден ніколи не мав обіцяти Україні членства у Північноатлантичному альянсі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 27.06.2024 10:54