Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

Спалили "Атлас": українські розвідники провели успішну атаку на російський комбінат

Головне управління розвідки Міністерства оборони України провело спецоперацію за допомогою БпЛА, які атакували склад паливно-мастильних матеріалів на території комбінату "Атлас" у Ростовській області.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки. Українські розвідники пояснили, що склад поблизу населеного пункту Каменска-Шахтинського забезпечує постачання паливно-мастильних матеріалів військові частини та підрозділи, які дислокуються на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

"Ураження об'єкта відбулося за допомогою 15 безпілотників типу Obsidian", — уточнили розвідники.

За інформацією російських ЗМІ та соціальних мереж, уражено декілька резервуарів з паливно-мастильними матеріалами окупантів. У результаті влучання дронів-камікадзе на території бази розпочалася пожежа, вона триває досі.

"Попри цілком мирну назву — "Атлас", це — військовий об'єкт, який забезпечує угруповання ворога. Тож який "Атлас", такий і вікенд, з ГУРкітом та іншими спецефектами. Далі буде..." — підсумували в Головному управлінні розвідки.

Нагадаємо, що сьогодні Генеральний штаб Збройних сил України повідомив, що в ніч на суботу, 3 серпня, Сили оборони завдали удару по аеродрому в Морозовську Ростовської області Росії. Зафіксовано влучання в склади з боєприпасами, де зберігалися, зокрема, і керовані авіаційні бомби.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.08.2024 12:07