Олександр Дубінський. Джерело: Вікіпедія

Справа про держраду нардепа Дубінського перебуває на завершальній стадії: деталі від ДБР

Твердження народного депутата Олександра Дубінського про начебто переслідування та репресії щодо нього не відповідають дійсності. Розслідування його справи за підозрою в державній зраді перебуває на завершальному етапі.

Про це заявив перший заступник директора Державного бюро розслідувань (ДБР) Олександр Удовиченко в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна". Він наголосив, що один із головних злочинів, який інкримінують Дубінському, — саме державна зрада.

"Сприяння Росії у формуванні медійної та публічної думки, намагання зіпсувати політичні відносини України та США. Проаналізуймо, який це вигляд має. Народний депутат від керівної партії проводить прес-конференцію щодо фактів можливої корупції вищим політичним керівництвом одного з наших стратегічних партнерів. Це інструмент, який із великою ймовірністю може створити політичну турбулентність", — пояснив представник ДБР.

Удовиченко наголосив, що спроби Дубінського пояснити свої дії через призму журналістської та громадської діяльності не відповідають дійсності.

"Дубінський каже, що став жертвою репресій і переслідувань. Ні, ні та ще раз, ні. Коли суд досліджуватиме докази, суспільство почує багато цікавого", — звернув увагу перший заступник директора Бюро.

Він додав, що зараз розслідування справи перебуває на завершальному етапі, і незабаром його деталі стануть відомими для всіх.

Нагадаємо, що в березні Печерський районний суд Києва визнав чинного народного депутата України Олександра Дубінського винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 04.06.2024 14:32