Фото: скріншот з відео

США готують новий пакет військової допомоги: у Білому домі зробили заяву перед контрнаступом ЗСУ

Сполучені Штати Америки передали Україні майже всю необхідну для контрнаступу техніку. Білий дім готує для нашої держави додатковий пакет військової допомоги.

Таку заяву зробив координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США Джон Кірбі, пише журналістка Лора Келлі в Twitter.

За його словами, невдовзі Сполучені Штати нададуть Україні новий пакет військової допомоги.

Нагадаємо, посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс заявила, що Збройним силам України потрібно опанувати складні сучасні технології перед тим, як отримати винищувачів F-16. Уряд Великої Британії не буде зволікати з ухваленням такого рішення.

Також повідомлялось, що останнім часом у групі "Рамштайн" виникли певні розбіжності, зокрема щодо того, чи потрібно і коли відправляти західні винищувачі в Україну, а також щодо затримок з постачанням деяких озброєнь. Насамперед це стосується німецьких та іспанських танків.

Своєю чергою міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що українські воїни вже завершують підготовку до контрнаступу. Тепер військове командування ЗСУ буде вирішувати, де і коли він має розпочатися.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 01.05.2023 22:57