Дональд Трамп. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Трамп зізнався, що "багато чому навчився" під час зустрічі із Зеленським, і зробив заяву про війну в Україні

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що війну Росії проти України необхідно завершити. Це потрібно зробити шляхом "справедливої угоди". При цьому він утримався від конкретики щодо того, яку угоду між Росією й Україною вважає справедливою.

Про це заявив кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп після зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським. Його цитує The Guardian.

За його словами, в контексті війни Росії проти України він хоче "справедливої угоди для всіх". Він також додав, що "багато чому навчився" на зустрічі з Зеленським.

Своєю чергою, український президент зазначив, що необхідно зробити все, щоби натиснути на кремлівського диктатора Володимира Путіна та зупинити війну.

На запитання про те, яким Трамп бачить "справедливу" угоду про припинення російсько-української війни, він відповів: "Про це ще рано говорити".

"У мене є мої ідеї, а у президента Зеленського точно є свої власні ідеї. Але мир однозначно має бути справедливим", — уточнив Трамп.

Зеленський, який стояв поруч з ним, вставив свою ремарку про те, що ця війна взагалі ніколи не мала би розпочатися.

"Путін убив стільки людей. І звісно ж ми маємо робити усе, щоби тиснути на нього для припинення війни. Він на нашій території — це найважливіше розуміти — це він на нашій території", — наголосив президент України.

Нагадаємо, що раніше Дональд Трамп ухилився від відповіді, чи підтримує територіальні поступки з боку України, лише наголосив, що потрібно досягнути миру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 27.09.2024 19:58