Колаж TrueUA

Що чекає на порушників комендантської години у новорічну ніч: у Нацполіції зробили попередження

У новорічну ніч правоохоронці затримуватимуть порушників комендантської години. Їх будуть доправляти до відділків поліції.

Про це повідомив заступник начальника департаменту превентивної діяльності Національної поліції Анатолій Серединський в ефірі телемарафону.

Серединський пояснив, що комендантську годину в Україні скасовувати не будуть. Водночас поліція посилить заходи безпеки по всій країні. Вони будуть стосуватися масового перебування громадян у громадських місцях.

Посадовець зауважив, що близько 30 тисяч поліцейських забезпечуватимуть порядок на Новий рік в Україні. 

До того ж заступник начальника департаменту превентивної діяльності Нацполіції наголосив, що порушників комендантської години доставлятимуть до відділків поліції, де, ймовірно, їх перевірятимуть співробітники ТЦК.

"Щоб встановити, що сталося в житті кожного громадянина, який свідомо пішов з порушенням комендантської години. Також цими людьми дуже цікавляться наші центри комплектування", — додав він.

Раніше у Нацполіції закликали українців не порушувати комендантську годину в новорічні свята. Проте правоохоронні органи з розумінням поставляться до перебування громадян на вулиці за нагальної потреби.

Нагадаємо, на період зимових свят комендантська година діятиме у звичному режимі — з 00:00 до 05:00. Зокрема, у столиці не заплановано жодних масових заходів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Суспільство, 31.12.2023 19:15