Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

У Бєлгородській області "приліт" у склад боєприпасів: лунають вибухи, спалахнула пожежа (відео)

У неділю, 9 червня, вдень у Бєлгородській області Росії спалахнула велика пожежа після цілої серії вибухів. Невідомі безпілотники атакували склад боєприпасів рашистів у Рокитянському районі.

Про це повідомили різні інформаційні ресурси.

"Місцеві мешканці публікують фотографії та відео наслідків вибуху у Бєлгородській області. Вони пишуть, що атаковано склад боєприпасів у Ракитянському районі. За їхніми словами, було чутно вибухи, а потім почалася пожежа. Офіційної інформації з цього приводу від влади Бєлгородської області чи ЗСУ на теперішній момент немає", — зазначив, зокрема, Telegram-канал Astra.

Місцева влада після обіду повідомляла, що в Бєлгороді та Бєлгородському районі втретє за день оголошено ракетну небезпеку. Якраз після цього в соцмережах розпочали з'являтися фото та відео пожежі. Під час пожежі чути звуки вибухів.

Місцеві мешканці переконані, що під атаку потрапив склад боєприпасів російської армії в Рокитянському районі.

Тим часом міністерство оборони Російської Федерації спромоглося лише на традиційну заяву: мовляв, над територією Бєлгородської області знищено безпілотний літальний апарат.

Нагадаємо, що в ніч на 6 червня у Бєлгородській області Російської Федерації загорілася нафтобаза у Старооскольському міському окрузі. Це сталося після атаки безпілотника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.06.2024 16:15