Фото ілюстративне. Джерело: Патрульна поліція Києва

У Києві Mercedes влетів у терасу кафе: є постраждалі

У четвер, 10 жовтня, в центрі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Mercedes, який влетів у терасу кафе. Двоє людей постраждали.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва. Правоохоронці зараз встановлюють обставини ДТП на вулиці Саксаганського

"Подія відбулася 10 жовтня приблизно о 21:40. 24-річний керманич  автомобіля  Mercedes-Benz, не впоравшись із кермуванням, виїхав за межі проїзної частини на тротуар із подальшим наїздом на дівчину та чоловіка, які перебували на літній терасі закладу харчування", — йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП 24-річну дівчину госпіталізовано до лікарні, де після надання медичної допомоги її відпустили. 35-річний чоловік звернувся до лікарні самостійно зі скаргою на біль у нозі, йому надали допомогу без госпіталізації.

На місці події працювала слідчо-оперативна група з розслідування ДТП столичного главку й екіпажі патрульної поліції. Правоохоронці перевірили водія на стан сп’яніння — прилад "Драгер" показав, що керманич позашляховика був тверезим. Крім того, винуватець ДТП пройшов обстеження в медичному закладі, наразі поліцейські очікують результатів експертизи.

"Слідчі скерували потерпілих на проведення судово-медичного дослідження. Після встановлення ступеня важкості отриманих тілесних ушкоджень вони ухвалять рішення щодо правової кваліфікації цієї події", — підсумували у відділі комунікації поліції Києва.

Нагадаємо, що декілька днів тому в центрі Києва водій, який припаркувався з порушеннями, напав на інспекторку з паркування. Він погрожував зламати жінці носа, а потім вдарив.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.10.2024 10:50