Фото ілюстративне зі соцмереж

У Києві на Борщагівці поліцейські та військові силою затримали чоловіка:пояснення правоохоронців (відео)

У суботу, 20 липня, в мережі з’явилося відео силового затримання чоловіка в районі Борщагівки. За попередньою інформацією, це відбулося через те, що він не оновив дані в територіальному центрі комплектування.

Відео з місця інциденту опублікував Telegram-канал "Реальний Київ".

Згодом прес-служба Патрульної поліції Києва надала пояснення цій ситуації.

"Сьогодні під час спільного відпрацювання з працівниками центру комплектування та соціальної підтримки ми помітили підозрілого чоловіка, який, побачивши поліцейських, подався навтьоки", — зазначили правоохоронці.

Поліцейські додали, що швидко наздогнали та зупинили втікача. Натомість, за їхніми словами, громадянин розпочав агресивно поводитися, нецензурно висловлюватися та штовхати представників поліції.

"На порушника ми склали протоколи за злісну непокору вимозі поліцейських і дрібне хуліганство. Для подальшого зʼясування всіх обставин ми доставили його до управління поліції Святошинського району", — підсумували поліцейські.

Нагадаємо, декілька днів тому стало відомо, що у Хмельницькій області чоловік, який, попередньо, є працівником територіального центру комплектування та соціальної підтримки, побив військовослужбовця Збройних сил України та його дружину через зауваження за прослуховування російської музики.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.07.2024 14:37