Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

"Україна стане сильнішою": Зеленський заінтригував планами на наступний тиждень

На новий тиждень у керівників української держави вже є графік міжнародної комунікації, який посилить Україну. Тож за підсумками нового тижня вона стане сильнішою.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час традиційного вечірнього відеозвернення

"І те, що стосується позицій у Європі — у відносинах з ЄС, і з нашими сусідами в Євросоюзі, та і те, що стосується міжнародних інституцій — тих, які повинні захищати міжнародне право, і, звичайно, готуємо нові оборонні пакети для наших воїнів", — сказав Зеленський.

Президент наголосив, що за підсумками нового тижня українці матимуть змогу сказати, що держава стала сильнішою.

"Це важливо — щоби кожен тиждень додавав нашим двостороннім відносинам із партнерами більше чітких домовленостей, а оборонним коаліціям — більше стійкості в постачанні зброї, снарядів, техніки", — пояснив український лідер.

Зеленський висловив вдячність "усім у світі, хто допомагає саме так — щоби домовленості працювали, а стійкість українських воїнів базувалась на стійкості українських партнерів".

Нагадаємо, вчора Зеленський заявив, що Україна чекає на рішення Сполучених Штатів Америки щодо військової допомоги. На теперішньому моменті війни з російськими агресорами це критично важливо.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.01.2024 21:55