Україна відкликала з Росії повіреного в справах України в РФ

22 ЛЮТОГО 2022 15:23

Тимчасовий повірений у справах України в Російській Федерації Василь Покотило був викликаний в Україну для проведення консультацій.

Повідомляє TrueUA, з посиланням на МЗС України.

«Міністерство закордонних справ України повідомляє, що у зв’язку з ухваленням керівництвом Російської Федерації протиправних рішень щодо визнання «незалежності» створених нею квазі-утворень на тимчасово окупованих територіях України – так званих «Луганської Народної Республіки» та «Донецької Народної Республіки», - йдеться в повідомленні.

Василь Іванович Покотило — український дипломат. Тимчасовий повірений у справах України в Росії (з 2019). Радник-посланник Посольства України в Росії. Працював заступником Постійного представника України при міжнародних організаціях у Відні, був заступником глави делегації України для участі в переговорах у рамках Форуму ОБСЄ із співробітництва в галузі безпеки, Спільної консультативної групи та Консультативної комісії з відкритого неба. Також був на посаді заступника директора департаменту — начальника відділу в Міністерстві закордонних справ України.

Фото з мережі інтернет.

Також читайте: На Буковині примусово повернуть трьох неврегульованих мігрантів

Світ, 22.02.2022 15:23