Фото: Telegram-канал Astra

Україна вночі атакувала ще одну російську нафтобазу: подробиці

Ще одна російська нафтобаза потрапила під удар у ніч на 18 червня. Внаслідок атаки на ворожому об'єкті у Темрюкському районі Краснодарського краю виникла пожежа.

Про це повідомляє Telegram-канал Astra. Як зазначає джерело, близько опівночі 18 червня жителі Темрюкського району повідомляли про вибухи у місцевих чатах.

У селищі Чушка було атаковано термінал з перевалки наливних нафтопродуктів та хімічних вантажів ТОВ "Югнафтохімтранзит", через що сталася пожежа, а також було пошкоджено трубопровід і технічні приміщення.

"Попередньо, атака була здійснена за допомогою українських ракет "Нептун", — підкреслює джерело.

Варто зазначити, що вночі 18 червня, у Ростовській області Російської Федерації відбулася атака із застосуванням безпілотних літальних апаратів. Внаслідок інциденту загорівся нафтовий об'єкт.

Раніше повідомлялось, що у ніч на 15 червня дрони атакували хімічне підприємство в районі Каменська-Шахтинського Ростовської області Росії. Другу ніч поспіль там працювали засоби протиповітряної оборони. Місцеві мешканці чули вибухи.

Також у квітні під час атаки дронів у Ростовській області через удар безпілотниками вже пошкоджували будівлю підприємства "Комбінат "Каменський".

Нагадаємо, що в ніч на п’ятницю, 14 червня, "бавовна розквітала" в Курській, Воронезькій і Ростовській областях Росії. Внаслідок цього в цих регіонах виникали масштабні пожежі. Про це повідомляли губернатори областей у своїх соціальних мережах і місцеві пабліки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.06.2024 10:25