Володимир Зеленський. Джерело: Telegram-канал президента України

"Вдячний за чітку позицію": Зеленський провів переговори з прем’єром Албанії

Україна поглиблює діалог з країнами Балкан, зокрема, Албанією. Триває робота щодо розширення програм із підготовки військових у цих країнах.

Про це розповів президент України Володимир Зеленський у своїх соцмережах.

"Поговорив телефоном із прем'єр-міністром Албанії Еді Рамою. Вдячний йому за чітку позицію Албанії щодо російського вторгнення в Україну, підтримку нашої держави в Радбезі ООН, а також оборонну й політичну підтримку", — зазначив він.

Український лідер додав, що представник Албанії узяв участь у четвертій зустрічі радників у Давосі. Зараз спільним завданням України й Албанії є підготовка Глобального саміту миру.

"Ми розраховуємо на активну підтримку з боку наших партнерів, зокрема, Албанії", — наголосив президент України.

Окрім того, за його словами, вони обговорили шляхи поглиблення діалогу Україна — Балкани та продовження оборонної взаємодії.

"Я відзначив важливість продовження та розширення програм із підготовки українських військовослужбовців за участю Албанії", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що в четвер, 18 січня, президент України Володимир Зеленський провів розмову з французьким лідером Еммануелем Макроном. Вони обговорили нові напрямки, за якими Франція допомагатиме нашій країні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.01.2024 15:49