Фото: ДБР

Відчужив майна на понад 138 млн грн: перед судом постане заступник голови Федерації профспілок

Перед судом постане заступник голови Федерації профспілок. Зловмисника викрило Державне бюро розслідувань на незаконному відчуженні майна у понад 138 мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба відомства. Згідно з наявною інформацією, працівники ДБР завершили розслідування щодо заступника голови Федерації профспілок України.

Встановлено, що він у 2019 році разом з іншими посадовцями ухвалював рішення щодо незаконного відчуження на користь приватного підприємства будівлі державної курортної бальнеолікарні у Києві. 

"Згідно з висновком судової оцінково — будівельної експертизи, загальна вартість приміщення становила 138 мільйонів 308 тисяч гривень. Лікарня, яка взагалі не підлягала відчуженню, була продана ще й за значно нижчою вартістю", — йдеться у повідомленні ДБР.

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань спільно зі Службою безпеки України викрили посадовців однієї з військових частин Київщини. Вони заробляли мільйони на оборудках з харчами для їх особового складу.

Раніше ДБР завершило досудове розслідування стосовно командира однієї з військових частин Миколаївщини. Офіцер безпідставно нараховував виплати підлеглим, які самовільно залишили місце служби.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 29.11.2023 12:53