Дональд Трамп. Джерело: Facebook

Закінчить війну ще до того, як зайде в Білий дім: Трамп вкотре відзначився гучною заявою

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп обіцяє завершити війну в Україні ще до власної інавгурації. Політик переконаний, що це йому вдасться зробити у разі тріумфу на президентських виборах.

Таку заяву Трамп зробив на зустрічі з прихильниками у штаті Нью-Гемпшир, пише УНІАН.

"Ще до того, як я зайду в Овальний кабінет, і за деякий час після того, як ми виграємо президентські вибори, я врегулюю цю жахливу війну між Росією та Україною. Я її врегулюю. Я знаю Путіна, я знаю Зеленського дуже добре, я знаю обох. Ми врегулюємо це, це потрібно врегулювати. Це кровопролиття зараз там. Відновимо мир за допомогою рішучості", — йдеться у заяві Трампа.

Скандальний політик також наголосив, що Європі доведеться збільшити витрати на Україну на рівні зі США, адже зараз же вони несумірні. Трамп також дорікнув Європі, що дала Україні у 10 разів менше грошей, ніж Вашингтон.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський звернувся до колишнього президента США Дональда Трампа. Він знову запросив його приїхати до Києва. За словами лідера України, він буде радий побачити Дональда Трампа в Україні за тієї умови, якщо американський політик зможе зупинити війну з Росією протягом 24 годин, як він колись обіцяв.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.01.2024 20:42