Фото: соцмережі

Жителька Києва знайшла гранату у під'їзді: боєприпас був із запалом (фото)

Жителька Києва знайшла гранату у власному під'їзді та викликала патрульну поліцію. Правоохоронці виявили предмет, схожий на бойову гранату із запалом.

Про це повідомляє патрульна поліція Києва. Правоохоронці зазначили, що подія сталася 30 травня на вулиці Тулузи, звідки на лінію 112 надійшов виклик про виявлення боєприпасів. Заявниця повідомила, що помітила підозрілий предмет, загорнутий у папір, тож одразу зателефонувала до поліції.

"Інспектори швидко прибули на місце події та виявили предмет, схожий на бойову гранату із запалом. Ми обмежили доступ до місця події  та викликали на підмогу слідчих й вибухотехніків", — йдеться у повідомленні поліції.

У патрульній поліції Києва застерегли громадян, що уразі виявлення небезпечних предметів, потрібно бути свідомими й не намагатися доторкнутися до них чи знешкодити. 

"Зателефонуйте до спецслужб та огородіть місце події від інших людей", — додали правоохоронці.

Жінка знайшла гранату у Києві

Фото: Патрульна поліція Києва

Нагадаємо, у Мукачеві в ніч на 23 січня, невідомий кинув гранату на подвірʼя депутата Закарпатської обласної ради. Поліція розслідує обставини події.

Також у Києві 19 листопада, внаслідок вибуху гранати у квартирі у Дніпровському районі столиці загинули двоє людей. Попередньо, це військовий та жінка.

Ще 6 листопада у селі Чайки на Київщині від вибуху гранати у своєму будинку загинув військовий Геннадій Частяков, який був помічником головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. При огляді помешкання поліція виявила ще п'ять цілих гранат. Також постраждав і 13-річний син Частякова.

Раніше повідомлялося, що на столичній Оболоні працівники поліції затримали чоловіка за хуліганські дії у приміщенні банку. У нього була при собі граната. У чоловіка виник конфлікт з працівниками установи через надання фінансових послуг. У результаті клієнт банку погрожував підірвати приміщення. Бійці КОРД спільно з оперативниками територіального підрозділу затримали 46-річного чоловіка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 31.05.2024 22:43