Прикордонник, який став зрадником. Джерело: ДБР

ДБР повідомило про підозру в держзраді прикордоннику, який перейшов на бік ворога

Український прикордонник перейшов на бік окупантів, після чого дав декілька брехливих інтерв’ю російським пропагандистським каналам. Державне бюро розслідувань (ДБР) повідомило йому про підозру.

Про це повідомила прес-служба ДБР.

"Наприкінці грудня 2023 року в мережі оприлюднили відео сюжету пропагандистського телеканалу "Россия-1", в якому стверджувалося, що нібито "майор-зв’язківець", який володіє "секретною інформацією", перейшов на бік Росії", — зазначили правоохоронці.

ДБР у взаємодії зі СБУ та внутрішньою безпекою прикордонників розпочали розслідування кримінального провадження за цим фактом.

"Установлено, що прикордонник під час щорічної відпустки виїхав за межі України до Німеччини начебто для відвідування дружини та дитини. З відпустки він не повернувся, натомість виїхав на територію Росії. Там майор дав інтерв’ю програмі "Вєсті" (телеканал "Россия-1"), назвавши дії української влади щодо захисту країни від збройної агресії Росії — терористичними", — підсумували в ДБР.

Нагадаємо, декілька днів тому правоохоронці затримали ще одного зрадника, який працював на окупантів. Чоловік ремонтував російські танки під час боїв за Харківську область.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.03.2024 09:38