Дональд Трамп і Камала Гарріс. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Гарріс проти Трампа: свіже опитування показало несподівані результати

За менш ніж два тижні до президентських виборів у Сполучених Штатах Америки рейтинги кандидатів Камали Гарріс та Дональда Трампа майже вирівнялися. Тож важко спрогнозувати, хто насправді переможе.

Про це свідчить останнє опитування, яке спільно провели видання The New York Times і соціологи Сієнського коледжу. Воно засвідчило, що рейтинг кандидатів від демократів і республіканців на президентських виборах США складає по 48%. В опитуванні два тижні тому в Гарріс було 49% проти 46% у Трампа.

Журналісти зробили висновок, що такі результати "не є обнадійливими для Гарріс", оскільки на останніх виборах кандидат від демократів випереджав конкурента в загальнонаціональних опитуваннях навіть тоді, коли зрештою програвав вибори.

Рейтинги обидвох кандидатів не зазнали суттєвих змін за останні два місяці кампанії, під час яких відбулися дебати, два замахи на життя Трампа, а також десятки мітингів у семи "хитких" штатах, що визначать долю виборів. Більшість опитувань у цих штатах свідчать про те, що шанси Камали Гарріс і Дональда Трампа на перемогу однакові.

Своєю чергою, видання The Hill прогнозує трохи вищі шанси на перемогу на президентських виборах у США Трампу, ніж його опонентці Гарріс.

Нагадаємо, декілька днів тому стало відомо, що американський мільярдер та засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс міг пожертвувати 50 мільйонів доларів на передвиборчу кампанію кандидатки у президенти США Камали Гарріс.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 25.10.2024 18:32