Скріншот з відео

Ілон Маск розповів, за якого кандидата в президенти США точно не проголосує

Американський бізнесмен, засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск заявив, що не голосуватиме за чинного президента США Джо Байдена. При цьому на попередніх американських виборах він голосував саме за нього.

Про це він розповів в ефірі телекомпанії CNBC.

"Не можу уявити, щоб я проголосував за Байдена цього разу", — прокоментував Ілон Маск своє тогорічне інтерв'ю.

Скріншот із мережі X (колишній Twitter)

Скріншот із мережі X (колишній Twitter)

Варто зазначити, що Ілон Маск ще в листопаді заявляв, що не голосував би за чинного президента США Джо Байдена на виборах, які відбудуться 2024 року.

На запитання про те, чи він готовий підтримати кандидатуру колишнього президента США Дональда Трампа, Маск відповів, що це "складний вибір".

Натомість у травні Маск розповів, що на президентських виборах 2020 року, в яких брали участь обидва політики, голосував за Байдена. Тоді ж в інтерв'ю бізнесмен заявляв, що хотів би бачити на посаді президента США нормальну людину. Потім уточнив, що в понятті "нормальна людина" має на увазі компетентність.

"Оскільки президент фактично є головою виконавчої влади країни, нам насправді важливо, чи є він добрим виконавчим директором. Справа не тільки в тому, чи вони поділяють ваші переконання, а й у тому, чи вміє він щось робити", — сказав тоді Ілон Маск.

Нагадаємо, декілька днів тому міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що його не турбує ім'я наступного президента Сполучених Штатів Америки. Адже наша країна працюватиме з будь-яким американським лідером.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 22.01.2024 10:44