Фото ілюстративне. Джерело: ДПСУ

На двох пунктах пропуску українсько-польського кордону утворилися великі затори: в чому причина

У четвер, 8 серпня, на двох пунктах пропуску на українсько-польському кордоні спостерігаються затори. Зокрема, накопичився транспорт на виїзд з України.

Про це повідомила прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Ідеться про пункти пропуску:

  • "Шегині";
  • "Краківець".

"Спостерігається певне накопичення транспортних засобів на виїзд з України. Просимо громадян врахувати інформацію та за можливості обирати інші пункти пропуску для перетину кордону", — додали прикордонники.

У Державній прикордонній службі України нещодавно пояснювали, що українці розпочали частіше перетинати кордон через пункти пропуску на кордоні з Польщею через туристичний сезон. Збільшення пасажиропотоку зросло на 40%.

Наприклад, упродовж 4 серпня в пунктах пропуску у Львівській області кордон перетнули понад дев’ять тисяч автомобілів і понад 60 тисяч осіб.

Найчастіше перетинають пункти пропуску "Краківець", "Шегині" та "Рава-Руська".

Нагадаємо, на початку серпня Державна митна служба України повідомляла, що в пункті пропуску "Дорогуськ — Ягодин" на ділянці "вʼїзд у Республіку Польща" може спостерігатись сповільнення руху. Це пов’язували з проведенням ремонту одного вагового комплексу та частковою заміною дорожнього покриття.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 08.08.2024 18:07