Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Новий рекорд за видатками: Зеленський підписав закон про зміни до бюджету

У п’ятницю, 20 вересня, президент України Володимир Зеленський підписав закон про збільшення видатків бюджету на оборону. Йдеться про 495,3 мільярда гривень.

Про це повідомив народний депутат України від партії "Голос" Ярослав Железняк.

"Президент підписав №11417 щодо збільшення бюджету цього року на 500 мільярдів гривень на військові потреби", — зазначив він.

За його словами, встановлено новий рекорд за видатками для України — 3,73 трильйона гривень, що у 2,3 раза більше, ніж бюджет до початку повномасштабної війни.

Про підписання закону свідчить і картка документа, розміщена на сайті Верховної Ради. Президент України Володимир Зеленський підписав закон 20 вересня.

Згідно з інформацією на сайті парламенту, ухвалений 298 голосами парламентарів 18 вересня закон передали президенту на підписання 20 вересня. Це відбулося після того, як того ж дня його підписав голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Нагадаємо, перша віце-прем'єрка, міністерка економіки Юлія Свириденко заявила, що економічне бронювання може принести до державного бюджету чималу суму додаткових надходжень. Йдеться про 100 мільярдів гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 21.09.2024 10:29