Микола Задорожній. Джерело: Facebook

Партія "Слуга народу" виключила зі своїх лав нардепа Задорожнього

У понеділок, 15 липня, відбулося засідання партії "Слуга народу". На ньому виключили з організації народного депутата Миколу Задорожнього. Напередодні його затримали за хабарництво.

Про це повідомила прес-служба "Слуги народу".

"Відбулося засідання дисциплінарної комісії політичної партії "Слуга Народу", на якому ухвалено рішення виключити з лав партії народного депутата Миколу Задорожнього. Правоохоронні органи оголосили йому підозру у скоєнні злочинів, передбачених частиною 4 статті 368 і частиною 3 статті 27, частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України", — йдеться в заяві політичної сили.

Раніше прес-служба НАБУ повідомила, що в березні 2024 року нардеп висловив прохання голові сільської ради на Сумщині надати неправомірну вигоду за неперешкоджання у проведенні тендеру щодо ремонту водогону в Охтирському районі Сумської області.

"Його "відкат" становив 10% від загальної суми укладеного контракту, а ще 4% призначались для місцевих правоохоронців, які за це не мали чинити перешкод в освоєнні виділених коштів. За даними слідства, йдеться загалом про суму 3,4 мільйона гривень", — йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування триває, встановлюються інші можливі учасники схеми.

Нагадаємо, що співробітники Служби безпеки України спільно з працівниками Державного бюро розслідувань затримали одного з головних митників на Прикарпатті. Його підозрюють у хабарництві.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 15.07.2024 21:18