Фото: росЗМІ

Початок контрнаступу та великі втрати ЗСУ: Путін заговорив мовою пропаганди

Російський диктатор Володимир Путін заговорив мовою пропагандистських методичок. На його думку, контрнаступ Збройних сил України вже розпочався.

Про це повідомляють росЗМІ.

За словами Путіна, українська армія вже почала зазнавати серйозних втрат. Диктатор також переконаний, що Україна нібито почала використовувати стратегічні резерви.

"Можна точно сказати, що український наступ розпочався, про це свідчить використання стратегічних резервів", — заявив глава Кремля..

Путін наголосив, що ЗСУ не досягли поставленої мети на жодному з напрямів і зазнають втрат, які перевищують "класичний показник".

Водночас Путін визнав, що Росії не вистачає сучасних озброєнь, але додав, що її оборонно-промисловий комплекс розвивається швидко.

Нагадаємо, заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що кожна сторона збройного конфлікту прагне показати втрати ворога і засекречує свої під час активної фази бойових дій. Чим більше відкрито інформації про противника, тим простіше прорахувати його спроможності та плани.

За наявною інформацією, російські окупанти за останні шість місяців війни з Україною втратили 100 тисяч солдатів. Армія РФ помилково вважалася другою за силою у світі.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що майбутній контрнаступ ЗСУ закінчиться перемогою і вступом в НАТО. Це наступна велика мета для нашої держави.

Своєю чергою генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Україна отримає можливість приєднатися до НАТО після перемоги у війні з Російською Федерацією. Члени Альянсу зараз підтримують нашу державу і будуть робити це й надалі.

Водночас заступник міністра оборони України Володимир Гаврилов заявив, що Україна прагне стати членом Північноатлантичного Альянсу одразу після перемоги над Росією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.06.2023 19:47