Фото: ua.igotoworld.com

Польські протестувальники на кордоні почали зупиняти пасажирські автобуси, — Кубраков

У понеділок, 11 березня, польські протестувальники почали блокувати проїзд українських рейсових автобусів в обидві сторони. Пасажирів тримають на кордоні без жодних пояснень.

Про це повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков, передає прес-служба Міністерства відновлення України.

Зазначається, що ускладнюється рух автобусів з боку Польщі, адже протестувальники свідомо затримують такий пасажирський транспорт.

"Пасажири автобусів з України та до України — це переважно жінки з дітьми, пенсіонери та люди з інвалідністю, військовослужбовці, які повертаються або їдуть на навчання, та іноземці, які подорожують транзитом", — підкреслив Кубраков.

Він наголосив, що "спроба польських фермерів зробити громадян України заручниками протесту є неприйнятною для цивілізованого світу".

"Звертаємо увагу правоохоронних органів Польщі на неприпустимість таких дій та закликаємо втрутитись у ситуацію", — додав міністр.

Нагадаємо, вранці 11 березня Державна прикордонна служба попередила, що перед пунктом пропуску "Зосін — Устилуг" протестувальники на виїзд з України не пропускатимуть жодної вантажівки. На в'їзд в Україну польські фермери пропускатимуть по шість вантажних автомобілів щогодини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 11.03.2024 17:09