Фото ілюстративне зі соцмереж

Поляки завершили блокування руху вантажівок на одному з пунктів пропуску, — ДПСУ

У четвер, 28 березня, на польському кордоні у пункті пропуску "Угринів—Долгобичув" тимчасово завершилося блокування руху вантажівок в обох напрямках.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Згідно з інформацією, яку надали польські колеги, на території Польщі перед пунктом пропуску "Угринів—Долгобичув" проїзд вантажного транспорту здійснюється у звичайному режимі. 

"На перетин кордону тут очікують 120 вантажівок. Разом з тим суміжна сторона повідомила, що ритмічний пропуск ваговозів орієнтовно триватиме до 2 квітня. Просимо водіїв та перевізників врахувати інформацію", — йдеться у повідомленні прикордонників.

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" тимчасово завершилося блокування руху вантажівок у обох напрямках

Інфографіка: ДПСУ

Нагадаємо, раніше польські фермери вирішили на чотири дні заблокувати контрольно-пропускний пункт у Швєцко. Це відбувалося біля Франкфурта-на-Одері на польсько-німецькому кордоні.

Раніше повідомлялось, що 27 березня Польща та Україна проведуть переговори щодо ситуації на кордоні та протестів польських фермерів. У перемовинах мали взяти участь й представники асоціацій польських аграріїв.

Своєю чергою голова Конференції голів комітетів Європейського парламенту переконаний, що ситуація, яка склалась на кордоні з Польщею, ініційована Російською Федерацією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 28.03.2024 13:29