Фото: "Громадське"

Рашисти вгатили по Вовчанську та поранили волонтера зі Швейцарії

Російські загарбники під час обстрілу Харківщини 31 травня поранили  волонтера зі Швейцарії. Розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє у Facebook Офіс генерального прокурора.

За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

За даними слідства, 31 травня близько 14:00 російські військові обстріляли с. Шестакове Чугуївського району. Отримали поранення двоє чоловіків. Пошкоджено житлові будинки, будівлі ферми.

"30 травня через ворожий обстріл у місті Вовчанськ поранено волонтера зі Швейцарії. Чоловік прибув до України з гуманітарною місією задля допомоги в евакуації людей та тварин із зон ведення активних бойових дій. Медики надали йому допомогу", — йдеться у повідомленні прокуратури.

У прес-службі зазначили, що прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених збройними силами РФ.

Нагадаємо, 2 березня російські терористи вгатили по Харківщині. Внаслідок удару на околицях Куп’янська рашисти поранили волонтера та пошкодили автомобіль.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.05.2024 22:59