Фото: 24tv.ua / ілюстративне

Силам оборони, ймовірно, не вдалось знищити арсенал боєприпасів під Волгоградом (супутникові знімки)

У ніч на 29 вересня Сили оборони намагались знищити російський військовий арсенал "Котлубань" на території Волгоградської області країни-агресора. Проте на супутникових знімках видно наслідки пожежі поряд з арсеналом російського Головного ракетно-артилерійського управління.

Про це повідомляє російська служба "Радіо Свобода".

Журналісти опублікували супутниковий знімок за 29 вересня, на якому помітно, що пожежа виникла поряд з арсеналом російського Головного ракетно-артилерійського управління у селищі Котлубань.

За інформацією журналістів, вогонь не поширився на територію складу боєприпасів. На їхню думку, українській армії нібито не вдалося знищити ворожий арсенал під Волгоградом.

Українським військовим не вдалось уразити склад арсеналу Росії у Котлубані

Фото: "Радіо Свобода"

Також пожежі поруч з об'єктом у Котлубані за останні 24 години можна побачити на мапі FIRMS від NASA.

Українським військовим не вдалось уразити склад арсеналу Росії у Котлубані

Фото: "Радіо Свобода"

Раніше у Генштабі підтвердили атаку на російський арсенал "Котлубань", де зберігались іранські ракети. Військові зазначили, що на території арсеналу спостерігалася пожежа та детонація боєприпасів.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, через українські атаки в Російській Федерації на складах було знищено понад 30 тисяч тонн боєприпасів. Ці цифри говорять про найбільші втрати снарядів країни-агресора від початку повномасштабного вторгнення.

Як зазначив керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко, під час удару по російському стратегічному складу у Торопці Тверської області 18 вересня було знищено запас боєприпасів окупантів на два-чотири місяці війни. Це знизить інтенсивність використання озброєнь.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 29.09.2024 22:59