Сьогодні відбудуться перемовини Зеленського та Байдена

02 СІЧНЯ 2022 10:50

Сьогодні, 2 січня, відбудуться переговори Президента США Джо Байдена та Президента України Володимира Зеленського. Як повідомила у своєму Twitter журналіст AP Дарлін Супервіл, сторони обговорять нарощування військової сили на кордоні України.

Повідомляє TrueUA, з посиланням на повідомлення Володимира Зеленського у Твітері.

“Як ми й домовилися з нашим стратегічним партнером – США, нічого про Україну без України. Запланували в неділю чергові перемовини з Джо Байденом, щоб скоординувати наші кроки заради миру в Україні та безпеки у Європі”, - написав гарант.

Як інформували сьогодні американські ЗМІ, у Білому Домі заявили, що Джо Байден зателефонує українському лідеру Володимиру Зеленському 2 січня.

Як повідомила у своєму Twitter журналіст AP Дарлін Супервіл, сторони обговорять нарощування військової сили на кордоні України.

Держсекретар США Ентоні Блінкен сьогодні провів телефонну розмову з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, в якій обговорив майбутню взаємодію з Росією. Як інформує пресслужба Держдепу, Альянс готовий до змістовного діалогу з Москвою, і водночас є єдиним у питанні стримування подальшої агресії проти України.

Фото з мережі інтернет.

Також читайте: У США за 12 годин надрукували будинок на 3D-принтері та заселили в нього сім’ю

Політика, 02.01.2022 10:50