Фото ілюстративне. Дональд Трамп. Джерело: соцмережа X

Трамп заявив, що дасть велике інтерв'ю Ілону Маску: названо дату

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив 6 серпня, що наступного тижня він дасть інтерв'ю мільярдеру, технологічному та медіамагнату Ілону Маску.

Про це повідомляє The Hill. Ймовірне інтерв'ю Трампа з Маском відбудеться 12 серпня.

"У понеділок ввечері я дам велике інтерв'ю з Ілоном Маском — подробиці пізніше", — написав Трамп у короткому пості на своєму сайті Truth Social.

Заява колишнього президента пролунала лише через кілька днів після того, як він прийняв у своїй резиденції Мар-а-Лаго інтернет-блогера Адіна Росса, працюючи над тим, щоб підтримувати інтернет-ажіотаж навколо своєї кампанії з переобрання на другий термін у Білому домі.

Як зазначає видання, Маск — власник соціальної медіаплатформи X, раніше відомої як Twitter, і має досвід підтримки творців консервативного контенту та теорій змови.

Наприкінці минулого місяця технологічний магнат скоротив свої зобов'язання щодо пожертвування десятків мільйонів доларів на кампанію Трампа на місяць, заявивши, що планує жертвувати "на набагато нижчому рівні".

Трамп взяв участь у низці інтерв'ю на Fox News та в інших консервативних ЗМІ в останні тижні, але стикається з посиленням тиску, що вимагає провести дебати з віце-президентом Камалою Гарріс, яка заявила, що готова зустрітися з Трампом 10 вересня на ABC. Трамп заявив, що не проводитиме дебати з Гарріс на ABC, пославшись, за його словами, на упередженість каналу щодо нього, і запропонувавши кандидатці провести дебати з ним тижнем раніше на заході, організованому Fox News.

Нагадаємо, американський політик Дональд Трамп, який претендує на президентську посаду в США, планує вийти на контакт з лідером України Володимиром Зеленським та главою Кремля Володимиром Путіним у разі перемоги на виборах. Він намагатиметься добитись переговорів, які принесуть Україні мир.

Водночас, за даними Politico, Дональд Трамп, який є одним із головних кандидатів у президенти США, планує віддати частину території України російському диктатору Володимиру Путіну. Це, на його думку, пришвидшить завершення війни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Світ, 07.08.2024 06:48