Фото ілюстративне. Джерело: telegrafi

Українця з великою сумою готівки затримали на кордоні Сербії

Під час в’їзду в Сербію у громадянина України виявили величезну суму прихованої готівки у євро. Сербські правоохоронці затримали чоловіка.

Відповідну інформацію оприлюднило Міністерство внутрішніх справ Сербії.

Українця за кермом авто зупинили під час в’їзду в країну на пункті перетину кордону Батровці. Поліція виявила у його автомобілі Chevrolet понад 265 тисяч євро готівкою. Гроші чоловік заховав у перегородці багажника.

"Працівники Міністерства внутрішніх справ і Антикорупційного відділу Управління кримінальної поліції у співпраці з Управлінням прикордонної поліції та за наказом Спецвідділу з попередження корупції Вищої прокуратури у місті Нові-Сад затримали громадянина України С.В. 1976 року народження у зв’язку з наявністю підстав для підозр щодо нього у скоєнні кримінального правопорушення з відмивання коштів", — йдеться у повідомленні Міністерства внутрішніх справ Сербії.

Як відомо, 18 березня Вищий суд сербського міста Ніш розпочав повторний розгляд справи про відмивання грошей — йдеться про справу проти громадянина України, колишнього генерала Служби безпеки України Андрія Наумова. Він не визнав себе винним у відмиванні грошей, однак підтвердив твердження обвинувачення про те, що на момент затримання він мав при собі більшу суму грошей, ніж дозволено.

Нагадаємо, що вчора сербські повітряні сили підіймали в небо винищувачі МіГ-29 через невідомий літальний апарат над містом Валєво. Воно розташоване приблизно за 100 кілометрів від столиці Белграда.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 31.03.2024 18:47