Дональд Трамп. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

"Вдарю прямо посеред чортової Москви": Трамп заявив, що погрожував Путіну через Україну

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що погрожував російському диктатору Володимиру Путіну ударом по Москві у разі вторгнення в Україну.

Про це він розповів в інтерв'ю The Wall Street Journal.

"Я сказав: "Володимире, якщо ти підеш в Україну, я вдарю тебе так сильно, що ти навіть не повіриш. Я вдарю тебе прямо посеред чортової Москви", — розповів Трамп.

Як наголосив Трамп, після погроз, Путін нібито запевнив його, що не вторгатиметься в Україну.

Водночас екс-президент США наголосив, що у нього досить добрі відносини із очільником Кремля. До того ж він назвав Путіна своїм другом.

"Я сказав: "Ми друзі. Я не хочу цього робити, але я не маю вибору". Я сказав: "Тебе дуже сильно вдарять, і я зніму ці чортові куполи з твоєї голови". Тому що, знаєте, він живе під куполами", — додав Трамп.

Нагадаємо, раніше колишній президент США Дональд Трамп звинуватив у розв'язуванні Росією війни в Україні лідера України Володимира Зеленського. 

Також колишній радник Дональда Трампа з національної безпеки Герберт Макмастер розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін сповна використовував "его та невпевненість" Дональда Трампа. Таким чином він впливав на нього, навіть попри застереження працівників Білого дому.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 21.10.2024 10:40