Пункт пропуску "Шегині – Медика". Джерело: ДПСУ

На кордоні з Польщею передбачають затримки в русі: прикордонники назвали причини

На польському кордоні розпочинаються ремонтні роботи в пункті пропуску "Шегині — Медика". Через це можливі затримки у його перетині.

Про це повідомила Державна митна служба України. Прикордонники зазначили, що, за інформацією польської сторони, з 09:00 в понеділок, 26 серпня, в пункті пропуску "Шегині — Медика" розпочинається ремонт двох смуг руху.

Тому в Державній митній службі України попередили, що через це сповільнять виїзд з України вантажного транспорту й автобусів до Польщі.

За попередніми даними, ремонт дорожнього покриття триватиме до середини жовтня.

У Державній митній службі України попросили враховувати цю інформацію під час планування маршрутів.

Як відомо, також до 12 вересня тривають ремонтні роботи на пункті пропуску "Гребенне — Рава-Руська". Раніше повідомляли, що Польщі знадобився додатковий місяць для ремонту залізниці, який розпочали влітку, тож обмеження маршруту деяких поїздів хелмського напрямку до станції Дорогуськ триватиме до 30 вересня.

Нагадаємо, 23 серпня речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко розповідав, що пасажиропотік на українських кордонах залишається стабільно високим. Водночас з кінця липня та у серпні зафіксовано зростання кількості громадян, які перетинають кордон на в'їзд в Україну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 25.08.2024 14:16