Володимир Зеленський і Дональд Трамп. Джерело: Офіс президента України

Після зустрічі із Зеленським Трамп розпочав лякати Третьою світовою, якщо переможе Гарріс

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що в разі його поразки на виборах війна в Україні переросте у Третю світову. Таку тезу він оприлюднив одразу після зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським у Нью-Йорку.

Про це Дональд Трамп написав у своїй соціальній мережі Truth Social. При цьому він відзначив, що провів "чудову зустріч" з президентом України Зеленським, та що якщо його оберуть президентом, війна між Росією та Україною "закінчиться швидко".

"Якщо ні, то ця війна ніколи не закінчиться та перейде в фазу Третьої світової війни. Гарріс ніколи не зможе закінчити війну. Нічого не зміниться, окрім того, що смерть і руйнування стануть тільки гіршими!" — написав Дональд Трамп.

Кандидат від республіканців після зустрічі із Зеленським заявив, що виступає за "справедливий" мир для України, але утримався від конкретики щодо того, яку угоду про завершення війни між Росією та Україною вважав би справедливою.

Перед переговорами Трамп похвалив те, як Зеленський діяв під час спроби демократів у Конгресі оголосити йому імпічмент, і заявив, що у них "чудові відносини". Проте він одразу сказав те ж саме про свої відносини з правителем Росії та знову висловив впевненість, що зможе швидко зупинити війну.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський запросив кандидата у президенти Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа відвідати Україну. Американський політик відповів, що "обов'язково приїде".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 27.09.2024 21:56