Дональд Трамп і Камала Гарріс. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Трамп відмовився від спільного з Гарріс інтерв’ю телевізійникам: у чому причина

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп відхилив запрошення на інтервʼю телеканалу CBS News. Журналісти хотіли поспілкуватися одночасно з обидвома претендентами на головну посаду в країні. При цьому кандидатка від демократів Камала Гарріс погодилася на розмову.

Про це повідомило американське видання Axios. Тепер віце-президентка США Камала Гарріс зʼявиться у програмі-інтервʼю "60 хвилин", яке заплановане на 7 жовтня. Попри відмову Трампа — запрошення відкрите. Телеканал CBS News повідомив, що колишній президент спочатку погодився, але потім відмовився.

"Обговорення відбулися, але нічого не запланували або підтвердили. Вони наполягли на тому, щоби вирізати з інтерв'ю частину для перевірки фактів", — сказав директор із комунікацій кампанії Трампа Стівен Ченг виданню Axios.

Медійники додали, що цього року кампанії Гарріс і Трампа погодилися на участь у програмі "60 хвилин". Віце-президентка Камала Гарріс поспілкується з кореспондентом Біллом Вітакером. Після початкової згоди на інтерв'ю зі Скоттом Пеллі, кампанія колишнього президента Трампа вирішила відмовитися від участі. Пеллі розповість про це в понеділок увечері, повідомив представник телепередачі.

Угода полягала в тому, що кожен кандидат отримає два сегменти в ефірі (однаковий час кожен — половина ефіру). Очікується, що із Камалою Гарріс прибуде й губернатор Міннесоти Тім Волц — її заміна в разі обрання Гарріс президенткою.

Нагадаємо, наприкінці вересня кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що в разі його поразки на виборах війна в Україні переросте у Третю світову. Таку тезу він оприлюднив одразу після зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським у Нью-Йорку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 02.10.2024 08:16