Затримання правоохоронця у Львові. Джерело: ДБР

У Львові затримали правоохоронця, який за $10 000 допомагав влаштуватися на службу до прикордонників

Працівники Державного бюро розслідувань у співпраці з контррозвідкою Служби безпеки України та Департаментом стратегічних розслідувань Нацполіції затримали інспектора регіонального управління одного з правоохоронних органів Львова. Він за гроші обіцяв допомогу з працевлаштуванням до прикордонної служби.

Про це повідомила прес-служба ДБР.

"До нього звернувся місцевий мешканець за порадою щодо служби в одному з підрозділів Державної прикордонної служби України. Правоохоронець пообіцяв надати усю необхідну інформацію особисто. Під час зустрічі повідомив, що готовий посприяти у працевлаштуванні у потрібний підрозділ за 10 тисяч доларів", — йдеться в повідомленні.

У Державному бюро розслідувань уточнили, що половину суми він захотів отримати до призначення на посаду, решту — після.

Працівники ДБР затримали правоохоронця під час передачі першої частини хабаря в сумі п'ять тисяч доларів.

Нагадаємо, що тиждень тому Державне бюро розслідувань повідомило про підозру військовому посадовцю, через якого відсутня на службі жінка отримала 500 тисяч гривень бойових. Тепер йому загрожує ув’язнення від п’яти до восьми років.

Військовослужбовицю перевели з однієї частини до іншої, однак вона вирішила залишитися вдома та безпідставно не поїхала на службу. Заступник командира військової частини протягом п’яти місяців "не помічав" її відсутності та не інформував командира про цей факт.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 29.01.2024 14:17